zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Drie aanhoudingen na verdachte situatie

23 juli 2011

DORDRECHT - Drie mannen van 19 (2x) en 28 jaar uit Dordrecht zijn aangehouden na een verdachte situatie. Bij de politie kwam op zaterdag 23 juli 2011 rond 04.25 uur dat er een auto stond bij het Geldelozepad in Dordrecht. Er liepen drie mannen bij die mogelijk probeerden in te breken bij het voertuig of deze auto was betrokken geweest bij een ongeval. In ieder geval liepen de drie weg. De auto van de melding had schade aan de achterkant. De politie stelde een onderzoek in en vond de drie mannen. Ze zaten in een taxi. Een van de drie wilde zijn identiteitsbewijs niet geven. Ook bleek dat hij een wapen bij zich had.

Lees meer over:

ongeval wapen Geldelozepad
Deel dit bericht met je vrienden!