zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Twee auto’s botsen op elkaar op kruising

19 juli 2011

DORDRECHT - Maandagmiddag 18 juli zijn op de kruising tussen de Leeuwstraat en de Copernicusweg twee auto’s op elkaar gebotst. Een 20-jarige vrouw uit Dordrecht raakte hierbij gewond. Een 19-jarige man uit Dordrecht reed die middag vanaf de Zuidendijk in de richting van de Copernicusweg. Op de kruising met de Leeuwstraat verleende hij geen voorrang aan de vrouw die over de Leeuwstraat reed. Een botsing was het gevolg, waarbij de vrouw nekklachten opliep. Brandweerpersoneel kwam hierop ter plaatse en heeft de uit haar auto geknipt. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man bleef ongedeerd. De beide auto’s moesten worden getakeld.

 

Foto's: Rob van der Woude

Lees meer over:

Leeuwstraat corpernicusweg
Deel dit bericht met je vrienden!