zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Dertiental bekeurd vanwege geluidsoverlast

9 juli 2011

DORDRECHT - Een politie heeft zaterdagochtend zes vrouwen en zeven mannen in de leeftijd van 20 tot 36 jaar en afkomstig uit Letland en Litouwen bekeurd vanwege geluidsoverlast. De politie kreeg die nacht diverse malen melding van geluidsoverlast in een pand aan de Schaperstraat, waar een feestje gaande was. Agenten gingen diverse malen aan de deur om de feestgangers te manen het zachter aan te doen.  Toen de mannen en vrouwen hieraan geen gehoor gaven, hebben de agenten aan alle dertien feestgangers een bekeuring uitgeschreven. Vier personen die niet direct konden betalen, werden aangehouden en meegenomen naar het bureau. Nadat zij het verschuldigde bedrag voldaan hadden, werden zij heengezonden.

Lees meer over:

schaperstraat
Deel dit bericht met je vrienden!