zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte overval tankstation Leeuwstraat aangehouden

9 juli 2011

DORDRECHT - De politie heeft vrijdagmiddag 8 juli aan de Galileïlaan een 37-jarige man uit Dordrecht aangehouden als verdachte van de overval op een tankstation aan de Leeuwstraat die ochtend. De politie kwam de 37-jarige man op basis van rechercheonderzoek als verdachte op het spoor.
De man reed vrijdagmiddag samen met een 32-jarige man en 29-jarige man uit Dordrecht in een auto over de Galileïlaan. Het voertuig met daarin de drie mannen werd door diverse politievoertuigen tot stoppen gebracht.

Omdat de 37-jarige verdachte mogelijk in het bezig was van een wapen, hebben agenten de man met getrokken dienstwapen bevolen uit de auto te stappen. De agenten hoefden hun wapen niet te gebruiken. De  man kon rustig worden aangehouden en is meegenomen naar het bureau. Daar is hij in de loop van de avond in verzekering gesteld.

De andere twee inzittenden werden ook aangehouden. De 32-jarige man verzette zich daarbij, waardoor agenten geweld moesten gebruiken om de man in de boeien te slaan. De twee zijn vervolgens ook meegenomen naar het bureau. Na verhoor zijn zij diezelfde avond heengezonden. De overval op het tankstation vond vrijdagochtend 8 juli rond 6.20 uur plaats. Een medewerker van het tankstation werd daarbij met een wapen bedreigd, waarna de dader er met een onbekend geldbedrag vandoor ging. Bij de overval raakte niemand gewond.

Lees meer over:

overval de leeuwstraat
Deel dit bericht met je vrienden!