zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

A&P b.v. uit Zwijndrecht gaat leveren aan Drechtwerk

6 juli 2011

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT -  A&P b.v. uit Zwijndrecht is een totaalleverancier voor de institutionele markt en levert facilitaire en non-food producten aan onder andere justitiële inrichtingen, asielzoekerscentra, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Drechtwerk is de sociale werkvoorziening van de Drechtsteden met 1600 medewerkers met een arbeidshandicap.

In de intentieverklaring spreekt A&P b.v. het voornemen uit al haar hiervoor in aanmerking komende werkzaamheden onder te brengen bij Drechtwerk. Aanleiding tot deze stap was de overdracht van de EHBO-service aan A&P b.v. Een dienstverlenende activiteit waarbij Drechtwerk het onderhoud van- en de controle op de BHV- en EHBO-dozen verzorgde voor organisaties en bedrijven. Vanaf heden zal A&P b.v. deze service gaan verzorgen.
De bedrijven die deze service  bij Drechtwerk hadden ondergebracht zijn hier inmiddels over geïnformeerd. 

Foto: Daphne Uyterlinde van Drechtwerk draagt symbolisch de werkzaamheden over aan Theo Visser van A&P b.v.

Lees meer over:

ehbo drechtwerk bhv
Deel dit bericht met je vrienden!