donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Sleeking en Verhoeve oneens over Statenschool

30 juni 2011

DORDRECHT - Dordt.nu meldt op haar website dat de Dordtse politici Sleeking en Verhoeve op twitter in discussie gaan over de Statenschool. Dit naar aanleiding van een column van Verhoeve in De Stem van Dordt.

Dordt.nu : 'Verhoeve schrijft in De Stem van Dordt over de verhuizing van de Statenschool die onder het huidige gemeentebestuur afgeblazen is. Hij voert een leerling van de Statenschool op die aan zijn moeder vraagt waarom de school niet verhuist naar een mooi, nieuw pand.

‘Lekker goedkoop scoren van Pieter Verhoeve in zijn column. Van een politicus van CU/SGP zou je wat meer gevoel voor nuance verwachten’, reageert Sleeking op Twitter. ‘Pieter kan niet accepteren dat hij zijn zin niet kreeg (wat betreft de verhuizing van de Statenschool, red.)’, twittert Sleeking. En: ‘Niks mis met het vrije woord maar te veel gesubsidieerd podium voor Pieter.’

Verhoeve, die overigens niet betaald wordt voor zijn columns, reageert door onder meer te twitteren: ‘We hoeven discussie niet op de persoon te spelen. Trouwens, medecolumnist is kandidaat-raadslid BVD...’ waarmee Verhoeve op één van de andere columnisten van De Stem van Dordt, Philip Elzerman, doelt. En: ‘Als politicus mag je altijd verkeerde besluiten aan blijven kaarten.’

De redactie distantieert zich van de visie van de wethouder dat de krant een gesubsideerd podium is van één partij. 'Overigens is iederéén, van welke partij dan ook, welkom een column te schrijven of anderszins zijn mening te geven in De Stem van Dordt. De redactie plaatst alles.'

Lees meer over:

twitter sleeking verhoeve
Deel dit bericht met je vrienden!