donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Erfgoedcentrum DiEP heeft nieuwe site

30 juni 2011 (door Pieter Verhoeve)

DORDRECHT - Erfgoedcentrum DiEP heeft sinds vanavond een nieuwe website. Op www.erfgoedcentrumdiep.nl wordt de geschiedenis van de stad nog beter zichtbaar gemaakt.

De doorzoekbaarheid van de archieven is beter gemaakt, nu op de homepagina al zoektermen kunnen worden ingegeven. Verder wordt er informatie gegeven over de leeszaal, aanvragen van archiefstukken en hulp bij (genealogisch) onderzoek. DiEP timmert flink aan de weg onder directeur Ineke Middag om de dienst zo publieksvriendelijk mogelijk te maken. Daarbij zoekt ze ook nieuwe methoden zoals een ballonvaart of een interactieve tentoonstelling met verfilmde acteurs, zoals bij Huis te Merwede.

Lees meer over:

website huis te merwede DiEP
Deel dit bericht met je vrienden!