donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Snelheidsduivel aangehouden

27 juni 2011

DORDRECHT - Een 22-jarige automobilist uit Dordrecht is op 26 juni op de Krispijnseweg aangehouden. Een medewerker van de Politie Zuid-Holland-Zuid die in zijn vrije tijd op de A16 reed, zag hem voorbij vliegen en aarzelde niet. Hij lichtte de112-meldkamer in en volgde de automobilist, die zowat alle denkbare verkeersregels overtrad, waaronder te hard rijden, rechts inhalen en bumperkleven. Op de N3 werden snelheden van ver boven de 180 km per uur gehaald, waar op die locatie een maximum van 100 km/uur geldt. In Dordrecht stopte de beginnend bestuurder voor een stoplicht, waarop de man aangehouden wegens gevaarlijk/hinderlijk verkeersgedrag kon worden. Zijn rijbewijs kon hij inleveren

Lees meer over:

A16 n3 aangehouden krispijnseweg
Deel dit bericht met je vrienden!