zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Dag van Hoop trekt meer dan 2500 bezoekers

27 juni 2011

DORDRECHT - Ruim 2500 bezoekers  bezochten afgelopen zaterdag de 'Dag van Hoop' van De Hoop ggz in Dordrecht. Thema van de dag was: 'Maak met ons de HEERE groot'. Naast veel samenzang en muziek, waren er lezingen, seminars, een markt en rondleidingen door de bedrijven van De Hoop.

"God is bij machte en blijft bij machte om mensenlevens te veranderen. Laten we de HEERE God daarom groot maken, juist tijdens zware stormen," aldus Teun Stortenbeker, mede doelend op de bezuinigingsplannen van minister Schippers en berichtgeving over woon- en leefgemeenschap Horeb. Teun Stortenbeker is voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop.

Hoofdspreker tijdens de Dag van Hoop was voorganger Henk Stoorvogel. Ook hij sprak over de macht van God: "God is in staat littekens te veranderen in eretekens. Dat is keer op keer te zien in de levens van cliënten van De Hoop." Stoorvogel richtte de Nederlandse afdeling van Athletes in Action op en is tegenwoordig voorganger bij de Vrije Evangelisatie Zwolle. Hij is auteur van o.a. Geboren om te vliegen, de 4e Musketier en Knock Out.

Meerdere voormalige cliënten vertelden over de veranderingen in hun leven tijdens en na hun verblijf bij De Hoop. De Dag van Hoop werd afgesloten met een concert van Gerald Troost. Ruim 800 mensen maakten het concert mee.

De Hoop is een evangelische ggz-instelling. De Hoop ggz helpt kinderen, jongeren en volwassenen. Voor meer informatie kan men terecht op www.dehoop.org.

 

Lees meer over:

de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!