donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Extra inzet Krispijn na vernielingen/inbraken auto’s

26 juni 2011

DORDRECHT - Van woensdag 22 juni tot zondag 26 juni heeft het wijkteam Dordrecht West van de Politie Zuid-Holland-Zuid extra gesurveilleerd in de omgeving van de Vlietweg en de Weeskinderendijk. Aanleiding is een aantal vernielingen van auto’s en auto-inbraken dat in de twee voorgaande weekenden in deze omgeving plaatsvond. Agenten gingen te voet, met de scooter en de auto de wijk in. Hierbij werden echter geen vernielingen van auto’s en auto-inbraken geconstateerd. Wel schreef men meerdere bekeuringen uit, o.a. voor rijden onder invloed, rijden zonder helm, gordel of juiste verlichting en rijden door rood licht.
De politie waarschuwt bewoners om geen waardevolle bezittingen achter te laten in de auto. Bij verdachte situaties, bel: 0900 8844 of 112 als u getuige bent van een vernieling of inbraak.

Lees meer over:

weeskinderendijk vlietweg
Deel dit bericht met je vrienden!