zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding met lesauto

20 juni 2011

DORDRECHT - – Een 24-jarige vrouw uit Dordrecht is op 20 juni licht gewond toen ze bij het verlaten van de rotonde op de Bankastraat/Ceramstraat tegen een stoeprand reed. Deze botsing had tot gevolg dat beide airbags van de auto uitklapten. Van schrik trapte de vrouw in plaats van het rempedaal, het gaspedaal in en botste tegen een geparkeerde auto aan.

De vrouw was bezig met rijlessen, en de 29-jarige rijinstructeur kon niet meer voorkomen dat de vrouw tegen de geparkeerde auto aan botste. De rijlesser liep een pijnlijke linkerarm op en de instructeur had last van zijn vingers. Voor hen kwam een ambulance ter plaatse, maar geen van beiden hoefde naar het ziekenhuis. Zowel de lesauto als de andere auto moest weggetakeld worden.
 

 

 

Foto's: Rob van der Woude

Lees meer over:

lesauto bankastraat
Deel dit bericht met je vrienden!