dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Bea Kolk en Myrthe Kuiper winnen fotowedstrijd Drechtsteden

20 juni 2011

DRECHTSTEDEN - Tijdens een geanimeerde en goedbezochte bijeenkomst op zondag 19 juni in de bibliotheek van Zwijndrecht werden de winnaars bekend gemaakt van de fotowedstrijd Mensen Van De Drechtsteden.
De 13-jarige Myrthe Kuiper in de categorie t/m 16 jaar en Bea Kolk in de categorie vanaf 16 jaar wonnen de eerste prijs in deze door Kunstgebouw georganiseerde fotowedstrijd, onderdeel van het project Drechtsteden Kijkt. De tweede prijzen waren voor Esther de Groot (15 jr) en Frans Bertrand, de derde prijzen voor Ahmet Bozkoyun (15 jr) en Mascha Joustra. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Elbert Vissers van Zwijndrecht. In elke categorie was er een prijs van € 250, € 150 en € 100.
De jury, bestaande uit Johan Lavooi, wethouder Cultuur van Sliedrecht en de fotografen Jan Tito en Megin Zondervan. Van de beste foto’s wordt een kleine expositie gemaakt die na de zomer in alle Drechtsteden te zien zal zijn. Ze zijn nu al te zien op de website www.drechtstedenkijkt.nl.

Drechtsteden Kijkt
De fotowedstrijd is onderdeel van het project Drechtsteden Kijkt dat in 2011 in opdracht van de Drechtsteden wordt georganiseerd door Kunstgebouw, de provinciale organisatie voor kunst en cultuur in Zuid-Holland. Het is financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van de Drechtsteden, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Dordrecht.


1e prijs Bea Kolk

Myrthe Kuiper

 

Lees meer over:

fotowedstrijd bibliotheek
Deel dit bericht met je vrienden!