Alles over Dordrecht...
16jun 2011

Redactie Oud Dordrecht vernieuwd

DORDRECHT - De redactie van Oud Dordrecht is geheel vernieuwd. De vorige redactieleden, Cees Esseboom en Herman van Duinen werden leden van verdienste.

Enkele jaren hebben Herman van Duinen en Cees Esseboom hun beste krachten gegeven aan het tijdschrift. Het maakte een geweldige kwaliteitsslag door. Ook redigeerde beide heren diverse jaarboeken. Hun geheel eigen stijl, leidde af en toe voor wat wrijving. Ze schrijven ter inleiding op het fonkelnieuwe nummer dat deze week bij de leden werd bezorgd: 'Als redactie maakten wij ons in het recente verleden zorgen om de plannen rond het hek van het slachthuis, de kloostertuin, Huis te Merwede, de inrichting van het plein van de Augustijnenkerk en het Hofkwartier als geheel. Publicaties daarover bleken zinvol te zijn. Wij wisten ons daarbij succesvol gesteund door de CU/SGP in de Dordtse gemeenteraad.'

Hoewel het bestuur van OD graag een eigen lijn koos en beide heren zich terugtrokken, worden ze geeerd met een lidmaatschap van verdienste. De nieuwe redactie bestaat uit G.J. Besemer, L.E.S. Besnard, E.C. Brand en oud raadsgriffier J.T. de Heus.Deel dit bericht met je vrienden!