Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Afsluiting Laan der VN'
16jun 2011

Afsluiting Laan der VN

DORDRECHT - Komend weekend is de Laan der VN in de richting van het Centrum/A16 tussen de Nassauweg en de Karel Doormanweg afgesloten. Aan de Laan der VN is groot onderhoud nodig. Het asfalt moet vervangen worden en op sommige locaties moet ook de ondergrond van het asfalt vervangen worden. De werkzaamheden starten vrijdagavond 17 juni om 21.00 uur en duren tot maandagochtend 20 juni 6.00 uur.

De gemeente heeft ervoor gekozen om de werkzaamheden tijdens het weekend uit te voeren, omdat er dan minder verkeer op de Laan der VN is. Hiermee hoopt de gemeente de overlast te beperken.

Omleiding
Tijdens de werkzaamheden wordt een omleiding ingesteld. Deze is aangegeven met informatieborden langs de weg. Het verkeer richting de N3/Leerpark kan wel via de Laan der VN rijden. Ook de kruispunten van de Laan der VN met de Nassauweg en de Karel Doormanweg zijn open voor het verkeer.

Afsluiting weekend 24-27 juni
In het weekend van 24 tot 27 juni wordt de Laan der VN in de andere richting in zijn geheel afgesloten. Het verkeer kan dan geen gebruik maken van de Laan der VN richting N3/Leerpark tussen de Karel Doormanweg en de Nassauweg.

Asfalteren
In het weekend van 15 tot 18 juli krijgt de gehele Laan der VN een nieuwe asfaltlaag. Tijdens het asfalteren wordt één rijrichting helemaal afgesloten. De verwachting is dat op zaterdag de Laan der VN in de richting van Centrum/A16 wordt geasfalteerd en op zondag in de richting N3/Leerpark.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden aan de Laan der VN, de planning en de omleidingen zijn te vinden op de website www.dordrecht.nl/laandervn.Deel dit bericht met je vrienden!