donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Opnieuw NK titel voor DeetosSnel jeugd

13 juni 2011

DORDRECHT - De D-jeugd van DeetosSnel is zaterdag Kampioen van Nederland Veldkorfbal geworden. Net als op het NK-zaal van maart dit jaar, stonden zij in de finale tegenover stadsgenoot Oranje Wit.

DeetosSnel bereikte overtuigend als poulewinnaar de finale met winst op Groen Geel (7-2), ZKV (10-5) en SCO (13-2).  In de spannende finale werd Oranje Wit verslagen met 9-8 en is de ‘dubbel’ binnen gehaald.

De coaches, Nanda van Achteren en Nando van Ooijen, van de getalenteerde jeugdploeg van DeetosSnel kijken terug op twee uiterst succesvolle seizoenen. In twee jaar heeft het duo vier maal het NK bereikt en hebben zij drie maal de nationale titel weten te bemachtigen.

Lees meer over:

oranje wit deetos
Deel dit bericht met je vrienden!