zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe apparatuur parkeergarages Spuihaven en Veemarkt

11 juni 2011

DORDRECHT - Na een renovatie van bijna een jaar is parkeergarage Spuihaven weer volledig geopend. Als laatste onderdeel van de renovatie wordt vanaf half juni de parkeerapparatuur vervangen.

De parkeergarages Spuihaven en Veemarkt hebben het afgelopen jaar een grote opknapbeurt gehad. Parkeergarage Spuihaven is inmiddels weer volledig geopend. Naast het reguliere onderhoud is de toegankelijkheid en het parkeercomfort verbeterd. Zo liggen de parkeerplekken nu schuin naast elkaar en zijn ze breder geworden. Dit maakt het in- en uitrijden makkelijker en geeft de parkeerder meer ruimte om in- en uit te stappen. Ook hebben de plafonds een lichte kleur verf gekregen, waardoor de parkeergarage lichter is.

Als laatste onderdeel van de werkzaamheden wordt de parkeerapparatuur in beide parkeergarages vervangen. In plaats van met magneetstrips werkt de nieuwe apparatuur met barcodes. Deze barcodes zijn minder storingsgevoelig dan de magneetstrips. Door de nieuwe parkeerapparatuur kunnen bezoekers niet alleen met contant geld en een chipknip betalen, maar ook met een PIN-pas. In de Spuihaven wordt de apparatuur tussen 14 en 17 juni vervangen, de Veemarkt volgt de week daarna. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de toegankelijkheid van de parkeergarages. Na de vervanging van de apparatuur zijn parkeerkaarten met magneetstrip niet meer te gebruiken.

Lees meer over:

spuihaven.veemarkt
Deel dit bericht met je vrienden!