zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Loop mee voor het Inloophuis van De Hoop!

10 juni 2011

DORDRECHT - Op zaterdag 25 juni 2011 wordt in Dordrecht de Run for Hope gehouden. De Run for Hope is een sportief initiatief om geld in te zamelen voor het Inloophuis van De Hoop ggz aan de Spuiweg in Dordrecht. Het Inloophuis is een plek waar verslaafden en daklozen terecht kunnen voor een luisterend oor, een kop koffie of een lunch. Het Inloophuis is volledig van giften afhankelijk.

Meedoen?
Wilt u meedoen met de Run for Hope? Dan kunt u uw eigen sponsorpagina aanmaken op www.vriendensponsor.nl/runforhope (klik op ‘Doe ook mee aan deze groepsactie’). Met behulp van uw speciale sponsorpagina kunt u makkelijk vrienden, familieleden en kennissen vragen om u te sponsoren. Voor vragen kunt u bellen naar (078) 6111 355 of mailen naar info@vriendenvandehoop.nl. Overige informatie U kunt een afstand afleggen van zes, twaalf kilometer of twintig kilometer, hardlopend of wandelend. Ook kunt u meedoen aan een gezinswandel. Het parcours is verhard en loopt door de natuur. Er zijn sanitaire voorzieningen, een verzorgingsplaats en een EHBO-post. Na afloop kunt u zich douchen. Elke deelnemer ontvangt een medaille.

Dag van Hoop
De Run for Hope start op 25 juni om 13.00 uur vanaf Dorp De Hoop in Dordrecht. Zaterdag 25 juni is tevens de Dag van Hoop, de jaarlijkse open dag van De Hoop ggz. Kijk voor meer informatie op www.dehoop.org/dagvanhoop.

Lees meer over:

ggz de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!