zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Dronken automobilist botst op dronken fietser

9 juni 2011

DORDRECHT - Een 45-jarige automobilist en een 56-jarige fietser, beiden uit Dordrecht, zijn op 8 juni in hun woonplaats aangehouden. De automobilist reed op de kruising Talmaweg-Groen van Prinstererweg de fietser aan en reed weg zonder zijn gegevens achter te laten, wat een misdrijf is. Getuigen zagen het gebeuren en noteerden het kenteken, waarop de man bij zijn woonadres werd gevonden en aangehouden. Hij had zoveel gedronken dat zijn rijbewijs ook zonder aanrijding zou zijn ingevorderd. De fietser bleek zelf ook niet bepaald nuchter: hij had zo’n drie keer meer op dan maximaal is toegestaan. Hij hield aan de aanrijding een kleine verwonding aan zijn been over. Beide mannen zijn na verhoor heengezonden

Deel dit bericht met je vrienden!