Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tzorg deelt geraniums uit aan senioren'
06jun 2011

Tzorg deelt geraniums uit aan senioren

DORDRECHT - Oudere inwoners van Dordrecht kregen onlangs op de markt zomerse geraniums van thuiszorgorganisatie Tzorg. Met deze actie benadrukt Tzorg de persoonlijke aandacht die de organisatie zo belangrijk vindt voor haar cliënten.

’Met deze actie willen we de ouderen graag wat extra aandacht geven. Die boodschap brengen we graag persoonlijk over’, aldus zorgcoördinator Virginia Tetelepta. ‘Huishoudelijke verzorging is meer dan schoonmaken, de band tussen hulp en cliënt betekent vaak veel voor beiden. Ouderen staan midden in het leven en ook wij laten ze niet achter de geraniums zitten.’ Tzorg is sinds enkele jaren actief in deze regio en mocht in die korte tijd al veel nieuwe cliënten verwelkomen. ‘We oogsten waardering door onze persoonlijke band met cliënten en het feit dat er geen wachtlijsten zijn.’

Tzorg
Tzorg is een landelijke leverancier van hulp in de huishouding. In gemeente Drechtsteden is Tzorg sinds juli 2009 actief. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg. Zorg en aandacht voor de cliënt staan bij Tzorg voorop. De wensen en gewoonten van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden. Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl. Tzorg is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via het nummer 010-2983620 (lokaal tarief).Deel dit bericht met je vrienden!