Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'DiEP zoekt kinderen voor fotoshoot'
06jun 2011

DiEP zoekt kinderen voor fotoshoot

DORDRECHT - Ter promotie van de tentoonstelling ‘Speeltijd! Speelgoed toen en nu’ zoekt Erfgoedcentrum DiEP vrolijke en enthousiaste kinderen die het gezicht willen worden van deze nieuwe expositie over historisch speelgoed. Het erfgoedcentrum zoekt twee spontane kinderen die niet verlegen zijn voor de camera en het leuk vinden om zichzelf terug te zien op posters en flyers in de stad.  

 Voor de promotiecampagne van de nieuwe tentoonstelling, die in september van start gaat in Het Hof, zoekt DiEP een jongen van 6 of 7 jaar en een meisje van 9 jaar. De kinderen hoeven geen specifieke uiterlijke kenmerken te vertonen en kunnen van verschillende achtergronden zijn. Uit de aanmeldingen selecteert DiEP samen met de fotograaf drie jongens en drie meisjes voor een fotosessie waarna de uiteindelijke campagnefoto wordt gekozen. Het meisje zal ook te zien zijn in een welkomstfilmpje bij de ingang van Het Hof. Het is daarom belangrijk dat zij een kort tekstje kan onthouden en uitspreken.

 De kinderen die niet geselecteerd worden voor de fotosessie, krijgen een uitnodiging voor de opening van de tentoonstelling. De zes kinderen die wél naar de fotosessie komen, krijgen zowel een uitnodiging als een mooi boek en een digitale foto als herinnering.

Wil uw kind meewerken aan de fotosessie? Stuurt u dan vóór 21 juni een vrolijke foto en korte beschrijving van uw kind naar communicatiediep@dordrecht.nl. De definitieve fotosessie vindt plaats op woensdagmiddag 29 juni.
 
Foto bijschrift: stuur een vrolijke foto van uw kind naar communicatiediep@dordrecht.nl
De foto is gemaakt door Linda de JonghDeel dit bericht met je vrienden!