zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Meisje onzedelijk betast

5 juni 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De politie doet onderzoek naar een incident dat op vrijdag 3 juni omstreeks 16.00 uur plaatsvond op het fietspad langs de N3. Een 14-jarig meisje uit Dordrecht fietste die middag over het fietspad vanuit de richting Stadspolders in de richting van Sterrenburg.

Tussen de Overkampweg en de Galileïlaan kwam een onbekende man naast het meisje fietsen. De man maakte diverse opmerkingen naar het meisje waarna hij haar onzedelijk betastte. Vervolgens ging de man er ter hoogte van het fietstunneltje bij treinstation Dordrecht-Zuid vandoor in de richting van Sterrenburg.

De politie is een onderzoek gestart en beschikt over het volgende signalement: licht getinte man, ongeveer 1.80m, 30-35 jaar, gezet postuur, donker gemillimeterd haar, stoppelbaard. De man droeg een geel t-shirt met letters van verschillende formaten erop gedrukt, een donkerblauwe spijkerbroek en zwart met grijze gympen.

De fiets waarop de man reed was een donkerblauwe mountainbike met bagagedrager. De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest, die de man herkennen of die andere informatie hebben die helpt in het onderzoek contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-700 (anoniem).

Deel dit bericht met je vrienden!