donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Wethouder Wagemakers ontvangt leerlingen uit Recklinghausen en Dordrecht

1 juni 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Op woensdag 1 juni heeft wethouder H. Wagemakers leerlingen van het Marie Curie Gymnasium en het Freiherr vom Stein Gymnasium uit de partnerstad Recklinghausen ontvangen. Deze scholen zijn op bezoek bij het Stedelijk Dalton Lyceum, dat op 30 en 31 maart een bezoek aan Recklinghausen bracht.

De leerlingen hebben gezamenlijk een foto-opdracht in de binnenstad uitgevoerd en zijn naar de molens in Kinderdijk geweest. De Duitse leerlingen hebben daarnaast les in de Nederlandse taal gehad (zij leren sinds een half jaar Nederlands); de Nederlandse leerlingen kregen Duitse les.

De bedoeling is dat dit contact de komende jaren wordt voortgezet en uitgebreid.

Deel dit bericht met je vrienden!