donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Kinderbadje Wantijpark komende dagen gesloten

1 juni 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De komende dagen is mooi weer voorspeld. Misschien wilt u met uw kinderen naar het kinderbadje in het Wantijpark. Helaas is het kinderbadje tot en met zaterdag nog gesloten. Zondagmorgen om 11.00 uur gaat het badje weer open.

Vandalisme
Vanwege vandalisme en meerdere keren brandstichting in het kinderbadje liet de blauwe ondergrond helemaal los. Om de bezoekers van het kinderbadje zo min mogelijk teleur te stellen, is de gemeente begonnen met het vervangen van de ondergrond zodra het wat kouder werd. De ondergrond is gemaakt van een speciale waterdichte coating, waarvan meerdere lagen moeten worden aangebracht. Helaas zijn de werkzaamheden niet op tijd gereed om de komende dagen met het mooie weer van het kinderbadje te kunnen genieten.

Als de weersomstandigheden zondag goed zijn, dan is het badje zondagmorgen om 11.00 uur weer gevuld met water. Dit gebeurt alleen als luchttemperatuur 22°C of hoger is en als het zonnig tot half bewolkt en rustig weer is.

Meld overlast
Vanwege het vandalisme heeft de gemeente veel werk aan het onderhoud van het badje en de omgeving. Daarom vragen wij alle bezoekers om zoveel mogelijk afval in de afvalbakken te gooien of mee te nemen naar huis. Ook vragen wij u eventuele overlast bij het kinderbadje te melden. U kunt dit doen bij de Wijklijn op telefoonnummer 14 078, of u kunt bellen met de politie op 0900-8844.

Lees meer over:

zwembad wantijbad wantijpark
Deel dit bericht met je vrienden!