Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eline de Kok stagiaire van het jaar'
01jun 2011

Eline de Kok stagiaire van het jaar

DRECHTSTEDEN - Eline de Kok uit Dordrecht is uitgeroepen tot MBO Welzijn Stagiaire van het Jaar 2011. Eline (18) loopt stage bij kinderopvangorganisatie Wasko dat actief is in Alblasserdam en Papendrecht. “Eline is ondanks persoonlijke tegenslag flink gegroeid in haar werk en persoonlijke ontwikkeling. Zij heeft een enorm doorzettingsvermogen,” aldus praktijkopleider Theresia Kouwenhoven van Wasko.

Eline is zo trots als een pauw met de onderscheiding Stagiaire van het Jaar: “Het is een hele eer dat ik uit zoveel stagiaires ben gekozen! Op de dag dat het mij werd meegedeeld was het net of ik jarig was. Als ik volgend jaar mijn diploma heb, blijf ik het liefste werken op de BSO bij Wasko.”

Theresia Kouwenhoven heeft Eline voorgedragen voor de competitie Stagiaire van het Jaar, dat wordt georganiseerd door het Vakblad MBO Welzijn Aan de Slag. De collega’s van Wasko bewonderen de Stagiaire van het Jaar 2011 enorm om haar doorzettingsvermogen. “Op het moment dat zij het privé erg moeilijk had, kwam ze toch gewoon naar haar stage, ze bleef inzet en betrokkenheid tonen, ze pakte school weer op, en ze staat erg positief in het leven,” zegt Theresia.

Op de foto viert Eline met haar collega’s en praktijkopleider Theresia Kouwenhoven de uitverkiezing als Stagiaire van het Jaar. Zij wint hiermee een weekend Sanadome Thermen, Beauty& Wellness.Deel dit bericht met je vrienden!