zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

Top teams spelen finale Block2Block Streetsoccer

1 juni 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Welk team zich een jaar lang ‘Sterkste Block van Dordt’ mag noemen in Streetsoccer zal blijken op donderdag 2 juni aanstaande. Dan wordt namelijk de finale van de Block2Block League Streetsoccer gespeeld, van 19.00-21.00 uur in de voetbalkooi aan de Colijnstraat.
 
Na de kick-off op donderdag 5 mei namen maar liefst twintig enthousiaste teams van vier of vijf jongens op diverse locaties in Dordrecht al deel aan de speelrondes. De teams bestaan uit jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 jaar uit verschillende Dordtse wijken. Drie weken lang verzamelden de teams punten die recht moesten geven op een plaatsje in de finale. De top twee van iedere locatie zal komende donderdag aantreden in de strijd om de titel.
 
Block2Block League Streetsoccer wordt georganiseerd door Sportbedrijf Dordrecht en Soccer for Life.
  
Locatie: voetbalkooi Colijnstraat
Tijdstip: Van 19u00 tot 21u30
Website: www.dordtsport.nl 
 
Programma
19.00 uur: Centrale opening
19.15 uur: Beginnen wedstrijden
20.00 uur: Einde 1e ronde
20.15 uur: Start finale rondes
21.00 uur: Einde rondes
21.15 uur: Prijsuitreiking

Lees meer over:

voetbal streetsoccer
Deel dit bericht met je vrienden!