donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Drie aanhoudingen na vechtpartij

1 juni 2011

DORDRECHT -Drie mannen van 24 en 29 jaar uit Almere en een 26-jarige man uit Nijmegen zijn op 31 mei in het Weizigtpark aangehouden.

Agenten waren daar ter plaatse na de melding van 21.45 uur dat in het park door een groep mensen gevochten werd en dat daarbij schoten waren gelost. Toen de agenten aankwamen, rende de groep uiteen. De politiemensen hielden drie van aan op verdenking van openlijk geweld.

Er werd geen vuurwapen, maar wel een huls aangetroffen en er raakte, voor zover bij de politie bekend, ook niemand gewond. De drie verdachten zijn ingesloten en zijn na verhoor heengezonden. De Unit Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht.

De politie zoekt getuigen van het voorval en vraagt hen te bellen. Wie iets gezien heeft of nadere informatie over wat er precies is gebeurd, kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem naar 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

vechtpartij weizigtpark
Deel dit bericht met je vrienden!