maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Gewonde kraai gered

1 juni 2011

DORDRECHT -Een uit een boom gevallen kraai is door toedoen van een 13-jarige jongen en politieagent van een mogelijke dood gered. Een agent van de politie in Dordrecht was op 31 mei rond 14.15 uur op de Groenezoom bezig met een verkeerscontrole toen hij verderop de 13- jarige jongen zag met een gewonde kraai in zijn hand.

De jongen had gezien dat de kraai uit een boom was gevallen en dat andere jongens tegen het beestje schopten. De 13-jarige nam het voor het diertje op en belde de dierenambulance. De agent kwam ondertussen poolshoogte nemen. De jongens die de kraai geschopt hadden, waren toen al gevlogen.

Omdat de dierenambulance nog wel eens valse meldingen krijgt, liet de agent de 112-meldkamer ook maar even bellen om aan hen door te geven dat het nu een echte melding betrof. De dierenambulance kwam daarop snel ter plaatse en heeft zich over het diertje ontfermd. Het is niet bekend hoe het met de kraai is.

Lees meer over:

politie kraai gered
Deel dit bericht met je vrienden!