donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Christenunie/SGP komt met voorstel nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening

20 mei 2011

DORDRECHT – De fractie van de CU/SGP in de gemeenteraad van Dordrecht heeft deze week een initiatiefvoorstel ingediend om de algemene plaatselijke verordening (APV) op veertien punten te wijzigen. „We willen het college een handvat geven om verloedering tegen te gaan”, aldus fractielid Verhoeve volgens het Reformatorisch Dagblad.

De krant meldt verder:

Als het aan de CU/SGP ligt, komen er in de openbare ruimte onder meer verboden voor blowen, bedelen, alcoholgebruik en drugshandel. Als het even kan, wil de fractie bovendien bedelende muzikanten, zoals accordeonspelers, uit het straatbeeld weren. Vechten in het openbaar en het gebruiksklaar dragen van wapens zijn voor de CU/SGP ook taboe, terwijl paardenvijgen onder hetzelfde regime moeten gaan vallen als de kleinere hondendrollen.

Meer nieuws op:

http://www.refdag.nl/nieuws/regio/cu_sgp_dordrecht_wil_goede_zeden_bevorderen_1_564945

Deel dit bericht met je vrienden!