Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Lente-Fair Dubbeldam trekt veel bezoekers'
16mei 2011

Lente-Fair Dubbeldam trekt veel bezoekers

DORDRECHT - Op vrijdag 13 mei werd aan de Stevensweg 59 tussen 11.00 en 23.00 uur een lentefair gehouden. Naar schatting werd dit nieuw georganiseerde evenement bezocht door meer dan 1200 bezoekers. Veel lokale webwinkeliers hebben op de lentefair hun gezicht laten zien.

Initiatiefnemers Hanneke van Eeuwijk en Heidi van Soest, beiden webondernemers uit Dordrecht, blikken terug: ’We waren erg benieuwd of het een succes zou worden, omdat het de eerste keer was dat we dit organiseerden. Ontzettend leuk om te zien dat het zo’n geslaagde en sfeervolle dag is geworden. We hebben genoten van het enthousiasme van de deelnemers en de overweldigende reacties van het publiek, veelal uit Dubbeldam, maar ook uit de wijde regio afkomstig.’

 Bewoners uit de Stevenshof laten waarderend weten dat dit nu iets is wat ze tot nog toe hadden gemist in hun woonomgeving. De eigenaars van de locatie, Isaac en Thea van Chastelet van 'Respect Meubelen' hebben bevlogen hun medewerking verleend. Via www.lentefairdordrecht.nl kunt u foto’s en informatie over de gehouden fair vinden.
 Deel dit bericht met je vrienden!