donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt getuigen botsing N3

9 mei 2011

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een incident op de N3 dat zondag 8 mei rond 16.30 uur heeft plaatsgevonden. Die middag reed een 28-jarige man uit Dordrecht met zijn personenauto over de N3 richting Dordrecht. Toen de man ter hoogte van de Papendrechtse brug enkele voertuigen inhaalde, kwam een grijs busje zeer dicht achter de man rijden. Vervolgens botste het busje tegen het voertuig van de man aan, waardoor schade ontstond aan beide voertuigen. Toen de man wilde stoppen om de schade te regelen, ging het busje er met hoge snelheid vandoor in de richting van de A16. De man zat samen met een 25-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Dordrecht in de auto. Als gevolg van het incident liepen hij en zijn passagiers klachten op aan nek en hoofd.

De politie is op zoek naar de bestuurder van het grijze busje. Op het moment dat het incident plaatsvond, reed er veel verkeer op de weg. De politie sluit dan ook niet uit dat medeweggebruikers het incident hebben zien gebeuren. Getuigen van het voorval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

A16 incident getuigen n3
Deel dit bericht met je vrienden!