zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Aanrijding na rijden door rood

5 mei 2011

DORDRECHT - Op de Laan der Verenigde Naties is woensdagavond een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De automobiliste, een 36-jarige vrouw uit Dordrecht, reed vanaf de Dokweg en stond voorgesorteerd voor het stoplicht op de kruising Dokweg met de Weeskinderendijk. Zij wilde linksaf slaan maar bedacht zich op het laatste moment en reed rechtdoor. Dit stoplicht straalde echter rood uit. Op dat moment kwam er vanaf het fietspad van de Laan der Verenigde Naties een fietser – een 24-jarige vrouw uit Dordrecht – die overstak bij groen licht. Zij werd geschept maar raakte gelukkig niet ernstig gewond. Op wat beurse plekken na mocht ze na onderzoek door ambulancepersoneel naar huis. Er wordt proces-verbaal opgemaakt tegen de automobilist.

Lees meer over:

aanrijding fietser gewond
Deel dit bericht met je vrienden!