dinsdag 22 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint moeizaam van Emmen

30 april 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT -FC Dordrecht heeft op eigen veld tegen FC Emmen geen fout gemaakt. De ploeg van trainer Henny Lee won moeizaam met 2-1 en mag door de zege blijven hopen op deelname aan de play-offs.Met de kersverse trainer Theo Bos op de tribune viel er in de eerste helft weinig te genieten. De thuisploeg was wel beter, maar werd zelden gevaarlijk. Alleen Shayron Curiel was dichtbij een doelpunt, maar zijn kopbal ging over het vijandelijke doel.In de tweede helft miste Moussa Kalisse al snel een goede mogelijkheid en ook Cecilio Lopes weigerde de trekker over te halen. Bart van Hintum haalde direct daarna een bal van de doellijn. Santy Hulst tikte halverwege de tweede helft wel de bevrijdende 1-0 binnen op aangeven van invaller Renaldo Jongebloet, die even daarvoor nog de paal raakte.Tom Beugelsdijk had kort voor tijd weinig geluk in de afwerking, maar Kalisse zorgde wel voor 2-0. Ruud ter Heide bracht vervolgens de spanning terug (2-1), maar FC Dordrecht bleef wel overeind.Door de overwinning is FC Dordrecht - met nog één duel voor de boeg in de reguliere competitie - gestegen naar de negende positie van de Jupiler League. De Dordtenaren staan op gelijke hoogte met FC Den Bosch, dat achtste staat. De Brabanders speelden met 0-0 gelijk bij FC Zwolle.

Lees meer over:

voetbal fcdordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!