Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'TROS TV beloont Hulya Celik in 'De Opsteker van de Week'
27apr 2011

TROS TV beloont Hulya Celik in 'De Opsteker van de Week

DORDRECHT -Na ruim twintig jaar keert de 'De Opsteker van de Week' terug op televisie. De TROS geeft deze onderscheiding wekelijks aan iemand die zich belangeloos inzet voor een ander. Deze keer wordt de Dordtse Hulya Celik ( voorzitter Stichting Wezenlijk ) in het zonnetje gezet. Het programma haakt daarmee aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk 2011. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opsteker wordt elke week uitgereikt door steeds een bekendeTROS-presentator of artiest. De vrijwilliger van de week, Hulya Celik , krijgt naast de onderscheiding een geldbedrag van 1.000 euro voor haar vrijwilligerswerk van Stichting Wezenlijk.

Hulya Celik zet zich niet alleen in voor haar Stichting Wezenlijk, maar is ook bekend geworden met haar debuutroman 'Wereld zonder hemel' die zij in oktober 2010 publiceerde. Verder is zij tweemaal te gast geweest in het RTV Dordrecht programma "In geprek met.." van verslaggever Ad van den Herik.

Op 2 mei 2011 zal de opname van 'De opsteker van de week' plaatsvinden om 16.00 uur bij hotel Bellevue Groothoofd Dordrecht.

 Deel dit bericht met je vrienden!