Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden voor mishandeling en openbare dronkenschap

23 april 2011

DORDRECHT - Een 42-jarige man uit Senegal is op vrijdagmorgen 22 april aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn ex-partner en voor openbare dronkenschap.
De man bevond zich bij een woning aan de Achterakkers. Een getuige meldde dat hij een vrouw had geslagen die daardoor erg bang was geworden. De agenten troffen de man aan waarop hij werd aangehouden. Hij bleek ernstig onder invloed van alcohol. De politie heeft de man verhoord,  de vrouw doet echter geen aangifte tegen haar ex-partner. Uit verder onderzoek bleek dat de man bij politie Amsterdam-Amstelland gesignaleerd stond, eveneens voor een ernstige mishandeling. De man is naar dit korps overgebracht die de zaak overneemt.

Deel dit bericht met je vrienden!