zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Fietsster gewond bij aanrijding met brommobiel

21 april 2011

DORDRECHT - Een 53-jarige fietsster uit Dordrecht is op 20 april rond 16.30 uur gewond geraakt toen ze op een rotonde op de Nassauweg-Mariastraat werd aangereden door een brommobiel, die bestuurd werd door een 17-jarig meisje uit Dordrecht. De fietsster kwam te val en is naar het ziekenhuis vervoerd. Ze klaagde over hevige pijn in haar rug. Het meisje reed na het ongeval door. Ze was naar eigen zeggen in paniek geraakt en wist niet wat ze moest doen. Ze meldde zich een paar uur alsnog vrijwillig bij de politie. Daar werd ze als verdachte van het verlaten van een plaats van ongeval verhoord. Na haar verhoor is ze heengezonden.

Lees meer over:

vrijwillig gewond fietsster
Deel dit bericht met je vrienden!