woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint ruim van AGOVV

9 april 2011

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op vrijdag 8 april op eigen veld uitstekende zaken gedaan door AGOVV Apeldoorn met 4-1 te verslaan. De ploeg van trainer Henny Lee kende een bliksemstart tegen de nummer vijftien van de eerste divisie. Na vier minuten stond het al 2-0 voor de Dordtenaren.

Moussa Kalisse maakte in de eerste minuut de openingstreffer en drie minuten later zorgde spits Cecilio Lopes voor een comfortabele 2-0 voorsprong. De gasten kwamen via Jaime Bruinier terug tot 2-1, maar na een kwartier spelen was de marge alweer twee. Santy Hulst was de gevierde man: 3-1. Dat was hij ook na een half uur spelen. Hulst was weer het eindstation van een doeltreffende FC Dordrecht-aanval (4-1).

In de tweede helft kwam de zege geen moment meer in gevaar. De thuisploeg kreeg de beste kansen, maar was minder scherp dan voor rust. Zo vond Shayron Curiel de voeten van keeper Stefan Postma. Na een uur spelen moest AGOVV Apeldoorn zelfs met tien man verder, toen Abdelhali Chaiat rood kreeg. Een kwartier voor tijd was het weer tien tegen tien, toen Mawouna Amevor zijn tweede gele kaart kreeg. Erik Quekel miste daarna nog een goede mogelijkheid. Door de winst blijft FC Dordrecht achtste in de eerste divisie.
 

Lees meer over:

voetbal fcdordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!