donderdag 26 november 2020

Alles over Dordrecht

Muziekvereniging Jubal aanstaande maandag 100 jaar

8 april 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Aanstaande maandag 11 april bestaat Jubal uit Dordrecht precies 100 jaar.
Dat wordt voor de club, één van de grootste muziekverenigingen van Nederland, een hele bijzondere dag.

De hele dag is het clubhuis aan de Jan Ligthartlaan 1 geopend in verband met de Run for Kika, een bizarre sponsorloop van -heel toepasselijk- 100 kilometer die op één dag gelopen zal worden door instructeur en fervent hardloper Robby Overvliet. 100 kilometer betekent tweeëneenhalve marathon, ga er maar aan staan! Robby wordt elk uur begeleid door een meeloper. De feestelijke start zal om 08:00 uur zijn bij het clubhuis. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De opbrengst, Jubal probeert 5000 euro op te halen, gaat naar het kinderkankerfonds KIka.

Tussen 12:00 en 14:00 uur wordt er een jubileumlunch georganiseerd voor alle Juballers.

Om 19:00 uur begint er in de Grote Kerk in Dordrecht een feestelijke bijeenkomst die uiteraard helemaal in het teken zal staan van het eeuwfeest. Burgemeester A. Brok zal hierbij aanwezig zijn, net als een aantal wethouders. Tijdens de avond worden diverse Juballers geëerd, er zijn bijzondere muzikale intermezzo's en toespraken. Tussen 19:30 uur en 20:00 uur zal de sponsorloop voor Kika eindigen in de kerk. Robby zal met al zijn meelopers binnenlopen en een cheque overhandigen aan een vertegenwoordiger van Kika. Rond 20:15 uur is de bijeenkomst afgelopen en is er een borrel aan de zijkant van de kerk.

Vanaf 21:30 is het clubhuis weer geopend voor een afterparty.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!