maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

Van der Gijp Voetbalacademie als voorprogramma wedstrijd FC Dordrecht

7 april 2011

DORDRECHT - Op vrijdag 8 april 2011 om 18.15 uur speelt het team met lichamelijk beperkte spelers van de Van der Gijp Voetbalacademie een voorwedstrijd in het stadion van FC Dordrecht. Zij spelen tegen het G-team van RKSV Sarto uit Tilburg. Deze speciale wedstrijd wordt gespeeld voorafgaand aan de wedstrijd FC Dordrecht – AGOVV. In de rust van deze Jupiler League-wedstrijd mogen de spelers met een lichamelijke beperking ook nog strafschoppen nemen.

Bij de Van der Gijp Voetbalacademie kunnen jonge voetballers extra trainen. De van der Gijp Voetbalacademie is een kwalitatief hoogwaardige jeugdvoetbalopleiding en biedt spelers de mogelijkheid om naast de trainingen en wedstrijden van de eigen vereniging éénmaal per week professionele training te krijgen. Hierbij leren en verfijnen jonge voetbalspelers alle vaardigheden die een speler van een betaald voetbal organisatie moet bezitten.

Sinds 2010 kunnen ook kinderen met een lichamelijke beperking in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar meetrainen. Op dit moment krijgen al negen kinderen professionele training van Dennis van der Gijp en Ries Fok. “In 2010 werden we benaderd door de coördinator van Special Heroes om te vragen of wij ook

Lees meer over:

voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!