donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Verdacht van mishandeling aangehouden

5 april 2011

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is op 4 april rond 21.00 uur in zijn woonplaats aangehouden. Hij kwam dezelfde dag een ex-vriendin op de Sandenburg tegen en er ontstond direct ruzie. De verdachte zou daarbij zijn ex in haar gezicht hebben geslagen. De politie werd gebeld en agenten waren er snel bij om de verdachte aan te spreken.

Deze rende er echter vandoor en wist achterop de bromfiets van een passerende vriend te springen. Ver kwamen ze niet, want een aanrijdende politieauto blokkeerde de bromfiets. Zowel de bestuurder, een 22-jarige man uit Dordrecht, en de verdachte van mishandeling werden verderop op de Sandenburg aangehouden. De 20-jarige is na verhoor heengezonden, de 22-jarige is in verzekering gesteld.

Lees meer over:

bromfiets ex
Deel dit bericht met je vrienden!