Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Mannen wegens zware mishandeling aangehouden

4 april 2011

DORDRECHT - Twee 19-jarige mannen uit Dordrecht zijn op 4 april in hun woonplaats aangehouden. Deze automobilisten zouden op 29 december 2010 een 19-jarige automobilist uit Dordrecht op de Planetenlaan zwaar hebben mishandeld door hem te slaan en te trappen.
De drie hadden die dag ruzie gekregen, nadat de twee verdachten in één auto het slachtoffer op de Hugo van Gijnweg snijdend inhaalden en het slachtoffer vol in de remmen moest.

Toen deze daar wat van zei, viel dat bij de twee mannen niet in goede aarde. Het duo reed het slachtoffer verderop klem en één van de mannen sloeg het slachtoffer in zijn gezicht. Vervolgens reden de twee weer weg, maar nu met het slachtoffer achter hen aan. Deze reed op zijn beurt de twee mannen op de Planetenlaan klem en ging met een stuk hout op hen af. Ver kwam hij niet, want het stuk hout werd afgepakt en het slachtoffer werd er vervolgens zelf mee geslagen.

Hij viel op de grond en kreeg diverse klappen en trappen. De mannen reden daarna weg. Het slachtoffer liep diverse kneuzingen over zijn hele lichaam op, maar was wel in staat om aangifte te doen. Uit het onderzoek kwamen de namen van de twee mannen naar voren. Zij zijn in verzekering gesteld.

Lees meer over:

mishandeling auto
Deel dit bericht met je vrienden!