zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht pakt punt in Den Bosch

2 april 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de uitwedstrijd van vrijdag 1 april bij FC Den Bosch met 0-0 gelijkgespeeld. Meer dan dat ene punt zat er in Brabant ook niet in voor de ploeg van de na dit seizoen vertrekkende trainer Henny Lee.

In de eerste helft waren de kansen schaars. De beste mogelijkheid was voor de thuisploeg, maar een zwakke inzet van Niels Vorthoren werd door FC Dordrecht-speler Bart van Muyen - die later nog geblesseerd uitviel - voor de lijn weggehaald.

Na rust kreeg de thuisploeg in de beginfase ook een grote kans, maar tot viermaal toe wist een Dordtenaar een inzet van een Bosschenaar van de lijn te werken. De gasten kwamen daarna iets beter in het duel. Cecilio Lopes was zelfs dicht bij de openingstreffer, maar in de spannende slotfase moest FC Dordrecht weer verder terug. Toch bleven de bezoekers wel overeind: 0-0.

FC Dordrecht is desondanks gestegen naar de achtste plaats van de Jupiler League.

Lees meer over:

voetbal fcdordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!