donderdag 22 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Politie zoekt nog steeds eigenaren van sieraden

30 maart 2011

DORDRECHT - De politie is nog steeds op zoek naar de eigenaren van een groot aantal sieraden die onlangs bij verdachten van woninginbraak zijn aangetroffen. De drie verdachten, een man en vrouw van 40 en hun 16 jarige zoon uit Ede, werden op 18 februari op de Haringvlietstraat in Dordrecht aangehouden. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de sieraden die bij hen zijn aangetroffen, mogelijk bij inbraken in Dordrecht en omgeving zijn buitgemaakt. Inmiddels is de rechtmatige eigenaar van één sieraad achterhaald. Deze zal zijn eigendom zo spoedig mogelijk terugkrijgen.Wie de sieraden (her)kent en kan aantonen dat hij/zij de eigenaar is, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in Dordrecht.

De foto's van de sieraden zijn op

www.politie.nl/Zuid-Holland-Zuid/opsporing/fotoalbum_sieraden/

 te bekijken.

Deel dit bericht met je vrienden!