Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

VVD, CDA, SP en D66 gaan coalitiebesprekingen voor Zuid-Holland aan

29 maart 2011 (door Hans Huisman)

REGIO - Vanochtend hebben de vertegenwoordigers van VVD, CDA, SP en D66 in een gesprek met informateur Bruno Bruins aangegeven dat hun onderlinge verkennende gesprekken het vertrouwen geven dat een goede basis is gelegd voor het vormen van een coalitie in de provincie Zuid-Holland. De partijen hebben daarbij benadrukt dat zowel de inhoudelijke discussie als de samenwerkingsbereidheid een rol spelen.

Het gesprek van de informateur met de vier lijsttrekkers, Floor Vermeulen (VVD), Liesbeth Spies (CDA), Harre van der Nat (SP) en Geertjan Wenneker (D66) hebben hem voldoende vertrouwen gegeven dat deze partijen de wil hebben om met elkaar overeenstemming te bereiken over een coalitieakkoord. VVD, CDA, SP en D66 hebben gezamenlijk 28 van de 55 zetels in Provinciale Staten van Zuid-Holland.

Het advies van informateur Bruins staat op de website van Provincie Zuid-Holland, www.zuid-holland.nl.

 

Lees meer over:

VVD CDA d66 sp zuid-holland
Deel dit bericht met je vrienden!