Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Man belaagt politieagent

25 maart 2011

DORDRECHT - Voor poging mishandeling is een 19-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Op donderdagavond 24 maart 2011 zagen agenten in de Dordtse binnenstad een scooter rijden met daarop iemand die geen helm droeg. Verder had de scooter geen kentekenplaat. Een andere politieman ging op de motor achter de brommer aan en achtervolgde deze tot in de buurt van het Vogelplein. Een groep van zes bemoeide zich ermee. Een uit de groep, de later aangehouden verdachte, probeerde zelfs de motor met daarop de agent tegen te houden waardoor deze zou vallen. Na onderzoek vonden politiemensen deze 19-jarige man toen hij in een auto over de Oranjelaan reed. De bestuurder van de bromscooter zag kans te ontsnappen aan de controle van de politie.

Deel dit bericht met je vrienden!