maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Zevende en achtste verdachten in onderzoek naar mishandeling aangehouden

23 maart 2011

DORDRECHT - In het onderzoek naar de mishandeling van een 23-jarige man uit Rotterdam op 18 maart jl heeft de politie de zevende en achtste aanhouding verricht. Op 23 maart werden een 18-jarige man uit Dordrecht en een 15-jarige jongen uit Dordrecht in hun woonplaats aangehouden. Zij zijn ingesloten en worden verhoord. Eerder werden twee 17-jarige jongens, twee 18-jarige mannen, een 20-jarige man (allen uit Dordrecht) en een 16-jarig meisje uit Hendrik-Ido-Ambacht opgepakt.

Op 18 maart passeerde het slachtoffer tussen 23.15 en 23.30 uur een groepje jongeren aan de Krispijnseweg, waarbij een woordenwisseling ontstond. Dit mondde uit in een vechtpartij waarbij het slachtoffer meerdere verwondingen, waaronder kneuzingen, opliep. Het slachtoffer moest zelfde nacht nog naar de huisartsenpost om zich te laten behandelen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis, maar kreeg wel een wekadvies mee.

Van de acht verdachten zijn de eerste drie in vrijheid gesteld. De overige vijf verdachten

Deel dit bericht met je vrienden!