dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Opnieuw twee aanhoudingen in onderzoek naar mishandeling

22 maart 2011

DORDRECHT -In het onderzoek naar de mishandeling van een 23-jarige man uit Rotterdam op 18 maart jl heeft de politie weer twee aanhoudingen verricht, waarmee het totaal op zes verdachten staat. Een 17-jarige jongen uit Dordrecht en een 18-jarige plaatsgenoot werden op 22 maart in hun woonplaats aangehouden. Eerder werden een 16-jarig meisje uit Hendrik-Ido-Ambacht, een 17-jarige jongen uit Dordrecht, een 18 jarige man en een 20-jarige man opgepakt.

Op 18 maart passeerde het slachtoffer tussen 23.15 en 23.30 uur een groepje jongeren aan de Krispijnseweg, waarbij een woordenwisseling ontstond. Dit mondde uit in een vechtpartij waarbij het slachtoffer meerdere verwondingen, waaronder kneuzingen, opliep. Het slachtoffer moest zelfde nacht nog naar de huisartsenpost om zich te laten behandelen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis, maar kreeg wel een wekadvies mee.

Van de zes verdachten zijn de eerste drie in vrijheid gesteld. De verdachten die op 21 en 22 maart zijn aangehouden, zitten nog vast.

Deel dit bericht met je vrienden!