zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht niet langs Telstar

19 maart 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de thuiswedstrijd van 18 maart tegen Telstar met 2-2 gelijkgespeeld. Cecilio Lopes en Juanito Sequeira waren trefzeker voor de ploeg van trainer Henny Lee. Doelman Stef Doedee bewees zijn waarde door een strafschop te stoppen.
In de eerste helft kwam het eerste gevaar van de gasten. Ilias Haddad raakte al vroeg in het duel de paal. Na dik een kwartier spelen kwamen de Noord-Hollanders alsnog op voorsprong. Zlatan Krizanovic passeerde enigszins gelukkig doelman Doedee: 0-1. Na de openingstreffer werd FC Dordrecht wel sterker, maar bleven grote kansen uit.

Na rust ging de thuisploeg op het slecht bespeelbare veld op zoek naar de gelijkmaker. Een schot van Shayron Curiel, dat voorlangs ging, kon keeper Cor Varkevisser (ex- Feyenoord, Excelsior en Sparta) niet verontrusten. Lopes mikte net naast. Even later zorgde de spits - door trainer Lee na een goed gesprek weer in genade aangenomen - alsnog voor de gelijkmaker door hard binnen te koppen: 1-1.

De 2-1 viel twee minuten later. Juanito Sequeira was trefzeker voor de Dordtenaren. Tien minuten voor tijd kreeg Telstar de uitgelezen mogelijkheid om weer op gelijke hoogte te komen, maar Doedee pakte de strafschop van Johan Plat. Vlak voor tijd maakte Furdjel Narsingh alsnog gelijk en moest FC Dordrecht-speler Bjorn Vlasblom in de hectische slotfase nog met een rode kaart naar de kant.

Lees meer over:

voetbal fcdordrecht lopes
Deel dit bericht met je vrienden!