donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Drugscontrole levert aanhoudingen en inbeslagnames op

16 maart 2011

DORDRECHT - Een nachtelijke drugscontrole op de A16 in zuidelijk richting ter hoogte van de Zuidpunt heeft op 16 maart vijf aanhoudingen en de inbeslagnames van soft- en harddrugs opgeleverd.

Zo’n  80 auto’s werden gecontroleerd waarbij in totaal gebruikershoeveelheden van 150 gr softdrugs werd aangetroffen en in totaal voor 1000 euro aan transcatiebedragen werd geïnd.. Het aantreffen van gebruikershoeveelheden van in totaal 69 gr harddrugs werd beloond met transacties van in totaal 700 euro.

Bij drie Fransen werd 33 gram cocaïne en 300 gr softdrugs aangetroffen. Zij werden aangehouden en hun auto is in beslaggenomen. Zij zitten vast en worden verhoord. Bij twee Fransmannen werd geen drugs, maar wel ruim 20.000 euro in contanten aangetroffen. Het geld en de auto waar ze reden werd in beslaggenomen en de mannen werden op verdenking van witwassen aangehouden en in verzekering gesteld.

Daarnaast werden diverse bekeuringen voor verkeersgerelateerde overtredingen uitgeschreven. Een automobilist had teveel gedronken.

Aan de actie namen agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid, medewerkers van de Belastingdienst, het Openbaar Ministerie,. de Koninklijke Marechaussee, de Politie Rotterdam Rijnmond, Belastingdienst Douane, Rijkswaterstaat en agenten van de  Belgische en Franse politie deel.

Lees meer over:

A16 drugs drugscontrole
Deel dit bericht met je vrienden!