Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Officiële presentatie van de roman De koning'
15mrt 2011

Officiële presentatie van de roman De koning

DORDRECHT - De Dordtse auteur van Wereld zonder hemel, Hulya Celik was op 12 maart jl. door Kader Abdolah, uitgeverij De Geus en Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) uitgenodigd voor de officiële presentatie van de roman DE KONING.

Bij deze officiële presentatie, die voor een bijzonder publiek werd gepresenteerd door Kader Abdolah in het kader van boekenweekgeschenk 2011 om zijn nieuwe roman De Koning te presenteren, heeft Hulya Celik ook haar boek zoals dat eerder was afgesproken met Kader Abdollah overhandigd. Tevens werd Celik tijdens de presentatie door de Turkse Media op de voet gevolgd omdat ze vorige maand door Hurriyet en op het Turkse nieuws verscheen met haar activiteiten. Al eerder was Hulya Celik te zien in het Programma "In gesprek met..." van RTV Dordrecht waarin zij met verslaggever Ad van den Herik sprak over haar eerste boek  Wereld zonder hemel.

Celik (Dordrecht 1974) won een prijs met de schrijfwedstrijd "Drechtsteden schrijft". Daarna nam zij deel aan Beste Manuscript 2009, een digitale schrijfwedstrijd met als eregast Renate Dorrestein. Ook hier won zij een prijs met haar manuscript onder de werktitel Liefde is alles waard. In oktober 2010 publiceerde zij haar debuutroman Wereld zonder hemel, die volgend jaar ook in Turkije in het Turks gepubliceerd zal worden.Deel dit bericht met je vrienden!