zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

3voor12 popsite kiest voor samenwerking Dordrecht Rotterdam

14 maart 2011

DORDRECHT -Samenwerking op popgebied tussen Dordrecht (Drechtsteden) en Rotterdam. Om dat goed te doen, worden in Dordrecht nieuwe popcorrespondenten gezocht.

Een bericht van 3voor12/Drechtsteden:

De oplettende lezer heeft het waarschijnlijk al ontdekt: 3VOOR12/Drechtsteden en 3VOOR12/Rotterdam hebben zich samengevoegd. Vanaf heden is alles wat zich in de muziekscene van de Drechtsteden afspeelt terug te vinden op de Rotterdamse lokaalsite.

Dit betekent echter niet dat 3VOOR12/Drechtsteden compleet is opgeheven. De artiesten en podia in de Drechtsteden zullen zelfs nog meer aandacht krijgen! Het team van vrijwilligers blijft zich inzetten en ook vanuit Rotterdam zullen vrijwilligers concerten in de Drechtsteden bezoeken.

Ook de clubnights zullen nog blijven bestaan, de locatie zal de ene keer in Rotterdam zijn en de andere keer in Dordrecht. En natuurlijk zullen festivals als Wantijpop, Urban Explorers en Parkingpop uitgebreid behandeld worden.

Voortaan kan je dus alles met betrekking tot de muziekscene in de Drechtsteden lezen op http://3voor12.vpro.nl/rotterdam. We zien je daar!

Deel dit bericht met je vrienden!